top of page

 Uskomme, että jokaisella ihmisellä on tarkoitus sekä   potentiaalia vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti.

Lataa sähköpostiisi Markus Raivion uusi e-kirja Yrityksenä parempi maailma.

 

Kirja on hatunnosto yhteiskunnallisen muutoksentekijöille, visionääreille, jotka työskentelevät päivittäin paremman maailman puolesta .

 

Kirjasta löytyy inspiraatiota niille, jotka haluavat tehdä muutoksia ja ovat valmiita ymmärtämään, miksi ja millaisia muutoksia tarvitaan. Kirjan tarinat ammentavat monista lähteistä ympäri maailmaa, ja niissä korostetaan näiden ihmisten päättäväisyyttä, luovuutta ja sitkeyttä.

Lähetimme sinulle latauslinkin sähköpostiin!

Kuinka voimme auttaa?

KOULUTUKSET JA LUENNOT

Tarjoamme Markus Raivion koulutuksia, alustuksia ja puheenvuoroja verkossa tai paikan päällä. Aiheena mm. mielenterveys, toipumisorientaatio, sosiaaliset innovaatiot, luovuus, yhteiskunnalliset yritykset.

JUONNOT

Tarjoamme Markus Raiviota fasilitoimaan ja juontamaan alan seminaareihin ja messuille verkossa ja paikan päällä. Tästä esimerkkeinä Kuntoutuspäivät, SuomiAreena, Mielenterveysmessut ym.

TYÖNOHJAUKSET

Tarjoamme Markus Raivion työnohjausprosessia toipumisorientaation viitekehyksellä etäyhteyksin. Raiviolla on 10 vuoden kokemus sosiaali- ja terveysalan työnohjauksista työryhmille sekä työyhteisöille.

bottom of page