top of page

Verkkovalmennuksia ja mentorointia

Autamme yksilöitä ja organisaatioita löytämään merkityksellisyyttä ja tekemään vaikuttavaa muutosta yhteiskunnassa.

Uskomme, että jokaisella ihmisellä on tarkoitus sekä potentiaalia vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti.

Lataa sähköpostiisi Markus Raivion uusi e-kirja Yrityksenä parempi maailma.

Julkaisen maanantaina 22.5. uuden e-kirjani, "Yrityksenä parempi maailma”. Kirja on hatunnosto yhteiskunnallisen muutoksentekijöille, visionääreille, jotka työskentelevät päivittäin paremman maailman puolesta .

 

Kirjasta löytyy inspiraatiota niille, jotka haluavat tehdä muutoksia ja ovat valmiita ymmärtämään, miksi ja millaisia muutoksia tarvitaan. Kirjan tarinat ammentavat monista lähteistä ympäri maailmaa, ja niissä korostetaan näiden ihmisten päättäväisyyttä, luovuutta ja sitkeyttä.

 

Kirjan päähenkilöt ovat muutoksentekijöitä – yksilöitä, jotka kieltäytyvät hyväksymästä monien asioiden nykytilaa ja etsivät jatkuvasti uusia tapoja rakentaa muutosta. He uskovat, että ratkaisut yhteiskunnan viheliäisiin ongelmiin ovat olemassa ja että jokaisella voi olla rooli niiden toteuttamisessa. Heidän tarinansa tarjoavat toivoa, inspiraatiota ja uusia näkökulmia siihen , miten yhteiskunnalliset yritykset voivat vaikuttaa todelliseen muutokseen.

 

Muutoksentekijät ovat luoneet yrityksiä ja organisaatioita, jotka pyrkivät tuottamaan sosiaalista ja ympäristöllistä hyötyä samalla, kun ne ovat taloudellisesti kannattavia. He ovat käytännön esimerkkejä siitä, kuinka voimme ratkaista monimutkaisia ongelmia innovatiivisin ja kekseliäin keinoin.

 

Kirjani "Yrityksenä parempi maailma" on lyhyt, mutta ytimekäs teos, joka kertoo siitä, kuinka kaikista voi tulla  muutoksentekijöitä.  Tämä kirja on kutsu toimintaan. Se kannustaa meitä kaikkia miettimään, miten voimme jättää maailman parempaan kuntoon kuin mitä se oli meidän aikanamme.

 

Tervetuloa lukemaan "Yrityksenä parempi maailma". 22.5. alkaen. 

Lähetimme sinulle latauslinkin sähköpostiin!

TULOSSA

Yrityksenä parempi maailma -valmennus                                           

Verkko- ja henkilökohtaisen valmennuksen hybridi
 

Suunnitteletko oman yrityksen tai yhdistyksen perustamista? Haluatko muuttaa nykyisen yrityksesi toimintaa yhteiskunnallisesti  vankemmaksi? Haluatko luoda kestävämpää yritystoimintaa ja yhdistää ammattitaitosi yhteiskunnalliseen missioon? Oletko työssäsi huomannut, että sinulla on vahvaa näkemystä rakentaa jotain omaa, mutta et ole osannut lähteä liikkeelle?

Yrityksenä parempi maailma -verkkovalmennus tarjoaa työkalut ja strategiat liiketoimintamallien suunnitteluun sekä  toteutukseen niin, että ne edistävät yhteiskunnallisia ratkaisuja. Kurssi sisältää videovalmennusta ja henkilökohtaista sparrausta kahden kuukauden ajan.

 

Lähde mukaan luomaan parempaa tulevaisuutta yritystoiminnan avulla​.

Valmennuksen videomateriaalit

​Olen tiivistänyt videomateriaaleihin vuosien aikana saamani opit, jotta pääsisit hyvään alkuun. Kerron videomateriaaleissa myös oivalluksista ja toimintatavoista, joita olen saanut kokemusteni kautta. Niitä et löydä mistään muualta. Lyhyet ja tiiviit videot sisältävät muun muassa seuraavia avainaiheita:

  • Suunnittelusta strategiaan: mitä hyvän strategian pitää oikeasti sisältää?

  • Ideoista sosiaalisiksi innovaatioksi: miten se tapahtuu?

  • Muotoiluajattelun perusteet: kuinka kehitätte yhdessä uusia ideoita, kokeiluja ja prototyyppejä?

  • Sosiaalisen innovaation skaalaus: kuinka monistat ja rakennat epäsuoraa vaikuttavuutta?

  • Vaikuttavan tapaamisen anatomia: kuinka vakuutat kumppanisi ideoistasi, palveluistasi ja tuotteistasi?

  • Verkostoissa toimiminen:  minkälaisia ovat sinua hyödyttävät verkostot ja miten niihin pääsee?

  • Rahoitus: kuinka löydät kestävän tavan rahoittaa merkityksellistä työtäsi?

Valmentaja 

Minulla on useiden vuosien kokemus yrittäjyydestä sekä yhteiskunnallisen yrityksen perustamisesta ja johtamisesta.

Haluan jakaa kanssasi osaamistani. Haluan jakaa kanssasi kokemuksiani onnistumisista, mutta myös kompastuskivistä.

Olen ollut mukana kehittämässä useita sosiaalisia innovaatioita ja pystyn auttamaan sinua löytämään ratkaisuja ongelmiin sekä tarjoamaan käytännön tietoa ja kokemusta. 

Minulla on myös paljon kokemusta työnohjaajana ja terapeuttina.Ymmärrän siis, miten tärkeää tuki ja mentorointi ovat yrittäjän matkalla. 

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja innostava.Minulla on taito nähdä asioita epätyypillisistä kulmista ja järjestellä sekä yhdistellä asioita uuteen järjestykseen.

 

Olipa tavoitteesi kestävämpi liiketoiminta, yhteiskunnallisen vaikuttavuuden lisääminen tai henkilökohtaisen kasvun edistäminen, olen valmis auttamaan sinua saavuttamaan haluamasi. Kansainvälinen MBA-tutkintoni ja kokemukseni järjestöjohtamisesta on tuonut  minulle  laajan skaalan työkaluja ja menetelmiä, joilla asioita viedään eteenpäin. Voimme myös sparrailla sinun ideoitasi.

Voit jatkaa halutessasi kahden valmennuskuukauden jälkeen mentorointia kanssani kuukausittain.

bottom of page