top of page

Acerca de

KAIKKEA HYVÄÄ PODCAST

Olen saanut kulkea elämässäni monia eri polkuja: olen toiminut musiikkiterapeuttina mielenterveystyössä, johtajana useissa yrityksissä ja järjestöissä, ja olen saanut olla osa maailmanlaajuista yhteiskunnallisten yrittäjien verkostoa. Olen nähnyt miten voimme vaikuttaa positiivisesti toimintakulttuuriin ja hyvinvointiin.

 

Mutta matkan varrella huomasin jotain syvempää. MInulle hyvinvoinnin ydin ei ole vain omassa menestyksessä tai asemassa. Se kiteytyy siinä, mitä voimme antaa muille. Se kiteytyy empatiassa, ja siinä, kuinka voimme olla toisillemme parempia. Tämä oivallus sytytti minussa halun jakaa ajatuksiani ja tarinoitani laajemmin, avata keskusteluita siitä, kuinka voimme luoda parempaa toimintakulttuuria ympärillemme.

 

Tämän podcastin tarkoituksena ei ole olla opettaja, vaan ennemminkin pohdiskelija ja tarinankertoja. Haluan käsitellä hyvinvointia, mielenterveyttä, ajattelua, luovuutta monipuolisesti ja syvällisesti. Aion sukeltaa filosofian ja eri näkökulmien syövereihin, käydä läpi itselleni uusia näkökulmia ja tarjota ajateltavaa jokaiselle kuuntelijalle. Aion myös haastaa itseäni ja teitä kyseenalaistamaan, oppimaan ja kasvattamaan omaa ajattelua yhdessä.

 

Tämä podcast on minun tapani jakaa oivalluksiani ja kutsua teidät mukaan matkalle kohti syvempää ymmärrystä ja hyvinvointia. Tämä on minun tapani tuoda "Kaikkea Hyvää" elämäämme ja ympärillemme.

 

Tervetuloa mukaan tälle matkalle, joka on vasta alkamassa. Jaksot on aina keskiviikkoaamuisin ulkona. Pysy kuulolla.

 

Kaikkea hyvää,

 

Markus

Anna palautetta podcastista

Kirjoita mitä ajattelit tai tunsit.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Kiitos!
bottom of page